Los Chichos posen punt i final a les Festes de Cirera

 “Los Chichos” han estat els encarregats de posar el punt i final a les festes del Barri de Cirera que aquest diumenge han abaixat el teló després de dues setmanes de molta activitat. El grup de rumba flamenc ha repassat els seus 45 anys de vida dalt dels escenaris davant d’un gran volum de públic, que ha omplert de gom a gom el pati de l’escola Cirera. Del repertori s’han pogut escoltar temes tan coneguts com ‘Son ilusiones’ o ‘Ni más ni menos’. Melodies que tothom ha pogut cantar en una nit de diumenge. El president de l’associació de veïns del barri, Alberto Fernàndez, assegura que feia temps que tenien ganes de comptar amb un grup com Los Chichos perquè assegura que són la banda sonora del barri.

Fent balanç de la festa, Fernàndez assegura que les dues setmanes han estat un èxit. Un dels actes més multitudinaris, el Cirera Rock, ha sobrepassat les expectatives d’èxit i per això feliciten a l’organització, públic i bandes.

Unes festes del barri de Cirera que han acabat amb focs d’artifici per posar el punt i final a una edició consolidada que espera seguir creixent en noves edicions.