L'obra teatral "Les Cunyades" donarà el tret de sortida al 8è cicle Fet a Mataró

El cicle Fet a Mataró inicia aquest cap de setmana la seva vuitena temporada. Can Gassol serà un any més l’escenari d’aquest cicle que permet veure espectacles de diferents disciplines creats a la ciutat. L’obra teatral “Les cunyades”, adaptada per Carles Maicas serà l’encarregada d’obrir la temporada del Fet a Mataró. Un text que interpretaran tretze dones del grup de teatre La Palmera i que estarà dirigit per Isabel Batlle. Una obra escrita en clau d’humor pel dramaturg quebequès Michel Tremblay, però que retrata amb cruesa la realitat de les dones dels anys 60. Tot i estar ambientada originalment al Canadà, Isabel Batlle creu que té moltes similituds amb la realitat social de les dones a Catalunya tant als anys 60 com en l’actualitat.

Una de les peculiaritats del Fet a Mataró és la proximitat dels actors amb el públic. Montse Álvarez, una de les actrius de “Les cunyades”, reconeix que aquesta proximitat, per una banda els aporta la calidesa de la gent, però també els provoca una pressió extra a unes actrius que en alguns casos o no han fet mai teatre o n’han fet poc.

La segona cita del cicle Fet a Mataró serà el proper 20 d’octubre amb l’assaig obert de “Piccolo Circ de Fil”. El 4 de novembre es podrà presenciar l’assaig obert de l’espectacle de la companyia circ Nom Provisional “Qui cu qui que quina”, que combina la perxa xinesa, la bicicleta acrobàtica i la dansa.

“Follia”, la nova obra teatral de Josep Rodri i Amabeu Teatre, serà el quart espectacle en trepitjar Can Gassol. Una obra que es podrà veure en quatre passis del 29 de novembre al 2 de desembre.

La depressió i l’aïllament de qui pateix aquesta malaltia serà l’eix central de “Bloque D”, un espectacle de la companyia DSBLK2 amb el que es clourà el cicle el 16 de desembre.

 

Informa: S.Ruiz/ M.Gómez