Lluís Bassat presenta nou llibre basat en les pròpies vivències

Lluís Bassat presenta nou llibre basat en les pròpies vivències

El publicista Lluís Bassat publica el llibre "Sueña como Luther King, habla como Obama, manda sin mandar y sé tu mismo". Es tracta d’un recull d’experiències i vivències que té pinzellades d’un llibre de memòries, d’un tractat científic o de recull de consells però en realitat, ell mateix afirma, que no és cap d’aquests gèneres en concret. També destaca la importància de saber parlar en públic i del que ell defineix com “manar sense manar”. Precisament, en aquest capítol sobre “com manar”, Bassat ha demanat a una 40ena de persones que han estat sota les seves ordres perquè exemplifiquin la manera que el publicista té d’aconseguir que els seus empleats segueixin les seves indicacions. 

En aquest volum, Lluís Bassat també  inclou una llista de la A a la Z dels valors que el publicista considera bàsics per tenir èxit a la vida i en l’àmbit laboral. Tal com detalla, ha optat per fer un llibre pràctic que recull exemples de com diversos valors l’han ajudat al llarg de la seva trajectòria. D’aquesta manera els seus lectors podran detectar quins són aquells valors que poden reforçar o que els cal incorporar en el seu dia a dia. 

Lluís Bassat lamenta el que considera el “baix nivell dels discursos polítics” a Catalunya i Espanya a dia d’avui. És per això que el llibre incorpora un epíleg sobre el discurs polític signat per l’escriptor, periodista i polític Vicenç Villatoro.

Informa: C.Sánchez