×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

L'exposició Riu | Res. Nefer aterra a Ca l'Arenas

Nefer Rovira és una artista que al llarg de la seva vida ha trobat en el dibuix i la pintura la seva manera d’expressar-se. És per això que des del passat 15 de novembre es pot visitar l’Exposició Riu | Res. Nefer a Ca l’Arenas. Aquesta col·lecció mostra una vuitantena d’obres elaborades amb tècniques molt diverses. Rovira fa servir des de tinta xinesa o acrílic, fins a oli o grafit. Al llarg de l’exposició, s’hi poden trobar peces que l’artista ha realitzat en diverses èpoques.

Tot i tenir l’estudi a Sant Iscle, es considera mataronina. Per aquest motiu, li fa especial il·lusió poder exhibir la seva trajectòria artística a la ciutat. A més, considera que el muntatge que ha fet el Museu de Mataró és molt coherent i polit. Dos adjectius que encaixen a la perfecció amb el seu estil.

Nefer Rovira té la intenció de continuar ampliant la seva obra en un futur si bé reconeix que és cada vegada més difícil. La seva exposició s’emmarca dins del projecte Singulars. Aquest cicle va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de promoure la difusió d’un artista local amb una trajectòria reconeguda mitjançant una exposició, un programa educatiu i una publicació.

Informa: L.Sanmiquel / P.Villà