L'exposició 'Mataró és Festa' mostra més de 100 gegants i figures a Can Marfà

L'exposició 'Mataró és Festa' mostra més de 100 gegants i figures a Can Marfà

Acabat el període de Santes, aquells que encara tinguin ganes de veure els gegants i figures poden fer-ho. De fet, durant l’estiu i no tan sols les figures institucionals, sinó totes les de la ciutat. Reunides sota un mateix sostre, a Can Marfà, l’exposició Mataró és Festa ha obert aquest dijous les seves portes. 

Una mostra organitzada entre Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la junta coordinadora de les colles geganteres de Mataró. 

Des de la junta coordinadora, organitzadora també de la gegantada típica ja cada 24 de juliol, portaven des del mes d’abril planificant què fer. D’aquí n’ha acabat sortint aquesta idea. A manca de Santes, s’ha buscat una alternativa per poder veure de totes formes els gegants.

L’exposició es podrà veure fins el proper 13 de setembre. Tan sols cal entrar a la pàgina web de l’Ajuntament i demanar cita prèvia. Cada torn pot disposar d’entre 30 i 45 minuts en un màxim de 30 persones al mateix moment, si no hi ha cap visita guiada. Les visites poden ser d’un màxim de 15 persones.

Informa: F. Andrés