L'experiència del músic Quico Pi de la Serra deixa empremta al Nosaltres

Pi de la Serra ha actuat aquest dissabte a Can Boet i ha presentat el seu disc 'Cançons de combat'

Can Boet s'ha vestit de gala aquest dissabte per acollir un dels cantautors catalans més veterans, en Quico Pi de la Serra. El músic i cantant ha presentat al +Nosaltres el seu disc titulat 'Cançons de combat'. En aquest àlbum l'artista repassa l'actualitat a través de cançons compostes en diverses èpoques i que denuncien fets que s'han perpetuat en el temps. Així definia Quico Pi de la Serra en què consistiria el concert a la capital del Maresme.

Acompanyat de l'armonicista Joan Pau Cumellas, Pi de la Serra va poder oferir al públic un repertori de temes dins del qual s'hi trobaven cançons com 'Sento el vent' o 'Si els fills de puta volessin', composicions que l'artista defineix com a cançons de combat i d'intervenció i que mostren simpatia cap a Ovidi Montllor per exemple o Bella ciao.
Pel que fa a la rebuda dels assistents al concert, Pi de la Serra reconeixia que no esperava res del públic sinó que esperava que el públic ho esperés tot d'ell.

Tot i les mesures de seguretat aplicades, el públic va poder entregar-se a una de les figures musicals llegendàries de la música popular i folk del nostre país.

Informa: L.Sanmiquel