L'estrena del cicle A la Vora del Jazz viatja a través del blues

Vora Jazz

L’estrena del cicle a la Vora del Jazz ha començat amb un viatge musical a través del Blues. Dijous a la nit, el Casal l'Aliança ha acollit el primer concert de la 6ª edició del festival amb dos convidats de luxe: La gran veu de Jonathan Herrero i el saxo de Big Dani Pérez que han acompanyat la Big Band Jazz en un viatge a través del blues. Una proposta, segons un dels organitzadors Gerard Nieto, nova i especial per a aquest inici de cicle.

Un any més, el cicle l’organitza l’Associació Jazz Maresme amb la col•laboració Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, Fabrés produccions i la Casa de la Música. En conjunt, un esforça de molta gent per a que cada edició tiri endavant amb Jazz de qualitat

La propera sessió del cicle tindrà lloc el proper dijous dia 21 a la nit a la Sala Clap. Una Jam–session amb Joan Chamorro. De fet, durant l’any, cada tercer dijous de mes Jazz Maresme organitza el que es coneix com a JazzClap, una Jam Session amb un convidat especial. Aquest mes el Jazz Clap s’integra dins el programa del Cicle a la Vora del Jazz.

Informa: O.Debat/ M.Castilla