×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

L'espectacle "Mediterrània" posa el punt i final al Dia Internacional de la Dansa

Espectacle "Mediterrània"

La Platja de Ponent acollia aquest dimarts l'espectacle "Mediterrània". Un projecte de dansa que vol ser una reflexió sobre la influència de la mar Mediterrània en els aspectes culturals de les poblacions. L'espectacle ha estat organitzat pel col·lectiu artístic Lamajara, amb el suport de la Direcció de Cultura de L'Ajuntament i L'Aula de Teatre. 

L'espectacle ha estat protagonitzat per homes i dones de més de 40 anys i ha rebut una bona rebuda per part de la població. Tot acompanyat de la música d'Oriol Mula i la cantant Emi Bueno, "Mediterrània" treballa sobre una coreografia que  vol potenciar les habilitats corporals dels participants.

Aquest acte forma part dels projectes del Consorci Transversal Xarxa d'Activitats Culturals i a la vegada posa punt  final a les 12 hores de dansa que la ciutat ha preparat amb diferents espectacles per commemorar el Dia Internacional de la Dansa. 

 

Informa: J.Méndez / J. Masriera