L'espectacle de dansa "Trama" engega la gira de primavera a Mataró

"Trama" ha guanyat el premi a Millor Coreografia 2019 als XXII Premis de la Crítica i ha estat nominada a Millor Coreografia 2019 als XXV Premis Butaca.

"Trama", l'espectacle de dansa guanyador del premi Millor Coreografia 2019 als Premis de la Crítica, ha engegat la seva gira de primavera al Teatre Monumental. Es tracta d'un quintet de dansa contemporània, que també va estar nominat a la 25a edició dels Premis Butaca, que parla amb el cos sobre els col·lectius i les relacions que s'estableixen en els grups socials. En el marc d'un concert de rock, l'espectacle explica els rols i els papers que es creen dins d'un teixit social tot fent una aproximació a l'acrobàcia des de la dansa. Un treball de gran exigència física, ple d'humor, tendresa i amb algun toc gamberro que va fer les delícies del públic.

Tot i que l'any passat van poder mantenir algunes funcions internacionals, ara podran començar aquesta gira de primavera a prop de casa. Estaran a Cardedeu, Vic, Vilanova i la Geltrú, Mallorca, València, Tenerife i la ciutat alemanya de Colònia.

La coreògrafa Roser López Espinosa s'ha mostrat molt satisfeta pel reconeixement rebut, tant del públic com de la crítica i ha volgut agrair a tots els que ho han fet possible: el Mercat de les Flors, el festival Temporada Alta i la Quinzena Metropolitana de Dansa.

Informa: J.Peñaranda/ O.Debat