Les Santes i la Sala Clap, nominades als premis ARC 2019

Concert Catarres de Les Santes 2019

L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya ha fet públic aquest dimecres les nominacions dels premis ARC 2019, entre les quals hi ha dos representants de Mataró: Les Santes i la Sala Clap. Les Santes estan nominada en la categoria de millor programació musical de festa major juntament amb les Barraques de Sitges, la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers i les Festes del Tura d’Olot. Aquesta és la tercera vegada que la festa major mataronina està nominada a aquest guardó, després d’estar-ho el 2014 i el 2015, any en què a més el va guanyar. 

La Sala Clap, per la seva banda, ha estat nominada com a millor espai musical o sala de concerts, categoria en la que competirà amb el Cafè Teatre de Lleida, la Sala Sidecar de Barcelona i la Sala Stroika de Manresa.

L’entrega dels premis ARC serà el 4 de desembre a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona. A més de la millor programació musical de festa major i a la millor sala de concerts, també es premiaran, entre d'altres, les millors gires de l’any o els millors artistes catalans.