Les figures s’exposaran a l’Ajuntament per Les Santes

Família Robafaves

Tot i que enguany, a causa del coronavirus, no es celebraran ni Les Santes ni el seu substitut, el Mataró s’enlaira, les figures institucionals s’exposaran a l’Ajuntament. Per tant, els mataronins i mataronines de totes les edats que ho vulguin les podran veure a la Casa Gran de Mataró els dies 25, 26 i 27 de juliol.

D’aquesta manera, i encara que no es pugui sortir en cercavila, la família Robafaves, els Nans, la Momerota i la Momeroteta, els Dracs, l’Àliga i les Diablesses seran presents a l’Ajuntament tal i com mana la tradició de la Festa Major de Mataró.

Això sí, qui els vulgui anar a veure haurà de respectar certes mesures de seguretat. Les visites s'hauran de reservar prèviament a través del web culturamataro.cat. Seran visites d'un màxim de 10 persones i durant un màxim de 10 minuts. Els horaris seran de 9 del matí a 2 de la tarda i de 5 de la tarda a 9 del vespre tots tres dies.

A banda, també s’ha anunciat que, a partir del 30 de juliol, s’obrirà a Can Marfà Gènere de Punt del Museu de Mataró una mostra de la imatgeria festiva de la ciutat, "Mataró és festa”, que reunirà més de 110 figures, incloent-hi les figures institucionals. La mostra es podrà visitar fins al 13 de setembre amb reserva prèvia, que es podrà adquirir a través del web culturamataro.cat. També s’oferiran visites guiades.

 

Informa: Ll. Arcal