Les figures institucionals presideixen l’Ajuntament per Sant Jordi

Es pot visitar la Família Robafaves, els Nans, el Drac, el Dragalió i les Diablesses fins al pròxim 23 de maig amb cita prèvia

Les figures institucionals presideixen l’Ajuntament per Sant Jordi

La Família Robafaves, amb tots els Nans, el Drac i el Dragalió i el vestuari de les Diablesses, presideixen des d’avui el vestíbul de l’Ajuntament. Han tornat a casa seva i en una de les diades més especials de l’any: Sant Jordi. Petits i grans han donat el tret de sortida a les visites concertades. De fet, des d’avui i fins diumenge, les portes de l’Ajuntament estaran obertes per tots aquells que tinguin cita per visitar aquestes comparses institucionals entre les nou del matí i les nou del vespre. Avui, els que no podien esperar per la impaciència, ja han pogut saludar els seus preferits, entre els predilectes, en Robafaves i el Drac de Mataró. Però és que, a més a més, alguns dels que avui tenien visita a l’Ajuntament, aprofitant les jornades de portes obertes del consistori, també han pogut veure de ben a prop les figures. Ha estat el cas de l’Escola Cirera. La seva tutora abans d’entrar ens explicava els nervis i les sensacions de la seva classe de 5è C de primària.

Aquestes comparses institucionals es podran visitar fins al 23 de maig amb inscripció prèvia a través del web de Cultura de l’Ajuntament.

Informa: M.Gómez / M.Torres