Les entitats mataronines tenen un nou espai web per aquests dies

L’activitat a carrers i locals ha quedat, òbviament, en ‘stand by’, però les ganes de seguir fent coses ha quedat intacte. És per això que des de Participació de l’Ajuntament de Mataró s’ha decidit oferir un espai virtual a totes les entitats culturals. S’ha engegat la campanya “entitats des de casa”, fruit de la mobilitat que existia per part de moltes d’elles. 

Dins el portal web habilitat, mataro.cat/entitats, hi ha les diferents seccions, des d’on es poden veure vídeos, fotos i tutorials. Tot plegat dividit en categories per facilitar la trobada de continguts. Iglesias explica què s’hi pot trobar exactament. També s’hi ha penjat tutorials per estar en forma, pel què la varietat és àmplia. Ara per ara s’hi ha sumat entitats com la Biblioteca Pompeu Fabra, qui explica els seus contes a través de les xarxes socials. O l’Associació Sant Lluc, qui mostra les obres i els treballs dels artistes que els fan arribar des de casa. Per poder-ne ser part, aquesta és la manera de fer-ho.

Mataró compta amb més de 700 entitats, moltes d’elles voldran evitar que l’aturada sanitària freni les seves propostes i iniciatives. De fet, la campanya entitats des de casa va començar dimecres i en tan sols 24 hores va esdevenir, ja, tot un èxit.

Tags: