Les dones, protagonistes en el festival Nosaltres

La cantautora mataronina MIRS, va oferir el seu darrer concert de l'any al damunt de l'escenari del Pati de Can Marchal. Ven'nus, Ariox i DJ Trapella la van acompanyar en una nit en clau femenina

Quatre artistes femenines han estat les protagonistes d'una nova nit de música en directe al Festival Nosaltres, la iniciativa que ha portat cada dijous d'estiu una cita amb la cultura a la capital del Maresme.

La jornada començava amb l'actuació de Mireia Federico, més coneguda com a MIRS, que repetia en el cartell respecte a l'edició anterior del festival. Amb la seva guitarra i acompanyada pels seus músics habituals, l'artista va demostrar la seva valia com a compositora amb lletres de proximitat que van captivar de bon principi als assistents del ‘Nosaltres’. Aquest ha estat el darrer concert de l'any per la cantautora mataronina que marxa fora per poder compondre nous temes de cara l'any vinent.

La nit continuava i ho feia amb dos dels plats forts de la jornada. La sabadellenca Ven'nus, adelitava al públic mataroní amb la seva veu justificant el seu creixement exponencial com artista des que va començar amb la música tan sols un any enrere. L'artista va pujar a dalt de l'escenari i amb el seu pop tranquil va generar la millor atmosfera per relaxar-se en una nit d'estiu. Una atmosfera que va recollir la també emergent Ariox, una de les veus més populars d'aquests darrers mesos marcats per la pandèmia. La cardedeuenca presentava el seu segon EP seguint la mateixa línia que el primer que la va fer saltar a la fama. Lletres creatives i costumistes com 'Desig' o 'Dies d'estiu' no van faltar al seu repertori. L'artista aprofitarà els pròxims mesos per fer una aturada al damunt dels escenaris per poder dedicar-se a produir el seu àlbum de debut.

La jornada posava el seu punt final amb les mescles de la premianenca DJ Trapella, que va fer vibrar als assistents amb el seu peculiar estil, una barreja entre grans èxits dels 80 i 90 amb la música més patxanguera del moment. L'artista va voler agrair l'oportunitat de pujar al damunt dels escenaris d'un festival que s'ha pogut consolidar com una de les millors propostes musicals aquest estiu a la comarca del Maresme.

El Festival Nosaltres, clourà la seva edició d'enguany, el pròxim dijous 26 d’agost, amb l'actuació dels mataronins Yumitus Hernández i Gerard Nieto. Una edició marcada per la bona música, on al llarg de l’estiu han pogut sonar grans artistes com Suu, The Tyets, Ebri Knight o Pi de la Serra entre molts d'altres.