Les biblioteques preparen activitats per Nadal

Les biblioteques preparen activitats per Nadal

Les Biblioteques de Mataró no s’aturen per Nadal i organitzen activitats per a tota la família durant els dies de vacances escolars. En aquest sentit, els dos equipaments ofereixen tallers de jocs de taula pensats per a un públic familiar. Sessions que aprofiten els dies sense escola perquè les famílies puguin practicar en jocs d’estratègia, jocs clàssics o trencaclosques.  Jocs que proposen tant des de l’equipament, com des de la Banshee Errante, entitat que col·labora amb les biblioteques de Mataró. Així ho expliquen les responsables de l’Antoni Comas, Sílvia Barragan, i de la Pompeu Fabra, Laura Villaret.

No és l’única de les activitats proposades per aquests dies, perquè a tombar de l’any nou, els dies 7 i 8 de gener, les dues biblioteques públiques proposen l’activitat “contes per despertar l’any”. La primera sessió de contes que faran amb una petita companyia teatral que explicarà contes als més petits i les seves famílies.  

Ja aquesta tarda, la Biblioteca Antoni Comas organitza la petita hora del conte per a nadons que ha omplert l’aforament de la zona infantil. Una sessió en la que  es farà una sessió de percussió per a nadons.

Informa: C.Salad