Les biblioteques públiques de Mataró amplien la seva programació estival

La Biblioteca Pompeu Fabra i l'Antoni Comas amplien la seva programació durant els mesos d’estiu amb la programació amb més de 30 activitats especials. Durant el mesos de juliol, agost i setembre hi destaquen el cicle "Empedrat de contes", dirigit a un públic infantil i familiar i "Capvespres als Jardinets", adreçat al públic adult. 

“L’Empedrat de contes” proposa espectacles de petit format de música, titelles i teatre que es faran als jardins de les dues biblioteques. A la Pompeu Fabra els dimarts a les 6 de la tarda i a l'Antoni Comas els dimecres a les 7.  Dins d’aquesta programació també s’oferiran sessions de l’hora del conte en anglès i en llenguatge de signes i es commemorarà el centenari del naixement del poeta Joan Brossa.

Per la seva banda, el cicle “Capvespres als Jardinets”, oferirà espectacles de petit format, de música i literatura. Serà als jardins de la biblioteca Pompeu Fabra, cada dijous al vespre dels mesos de juliol i setembre. Hi destaquen en la programació els espectacles literaris  “Vespre negre”, “Poetesses del maresme” i “Poemjazz”,  i el concert “Viatge d’un cant de la vida” a càrrec de Marina Salmon.

 

Informa: A.Gual