Les Biblioteques de Mataró recuperen l’activitat familiar amb l’inici de l’estiu

La Biblioteca Pompeu Fabra i l’Antoni Comas reprenen les activitats familiars aquest estiu. Des del mes de juliol els dos equipaments oferiran una hora del conte setmanal  en el marc de la desena edició del cicle “Empedrat de contes”. Una proposta que al llarg de juliol, agost i setembre oferirà 21 sessions especials que es podran gaudir els dimarts a les 6 de la tarda a la Pompeu Fabra i els dimecres a les 7 a l’Antoni Comas. Les hores del conte se celebraran a l’exterior de les biblioteques per garantir les mesures sanitàries i de seguretat. A més, es limitarà la capacitat dels espais i caldrà fer ús de la mascareta i desinfecció de mans. Les primeres hores del conte se centraran en l’escriptor i pedagog Gianni Rodari en motiu del centenari del seu naixement.

D’altra banda, les Biblioteques de Mataró també proposen l’ESTIU&BIBLIOS, un repte de lectura virtual per a infants fins a onze anys. La voluntat és que les criatures puguin conèixer les lectures recomanades per les biblioteques i a més puguin gaudir d’activitats com biblioquizs, jocs i manualitats. Les activitats les podran trobar al  web culturamataro.cat i es compartiran de dilluns a divendres a les 11 del matí a les xarxes socials de les biblioteques. Des de les biblioteques es convida als participants a compartir els seus avenços a les xarxes amb l’etiqueta #estiuibiblios.

Des d’aquest mes de juliol es podrà accedir a les biblioteques per estudiar amb un límit de temps de 2 hores. Tot i que no cal cita prèvia, es farà control d’accés per limitar la capacitat. Ara per ara no es podrà accedir al servei de consulta a la sala ni es disposarà d’accés lliure a les col·leccions. Les sales infantils també continuaran tancades. 

Informa: C.Sánchez