L'EMMM i l'Aula de Teatre obren les preinscripcions aquest divendres

Obertes les preinscripcions per al nou curs de l’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música des d’aquest divendres 19 de juny. El termini per presentar la sol·licitud s’allarga fins al 30 de juny. Tenint en compte l’excepcionalitat de la crisi sanitària, l’Escola Municipal de Música i l’Aula de Teatre adapten l’oferta i el seu funcionament als protocols de les administracions competents i les autoritats sanitàries, aplicant les mesures requerides.
A més, es poden veure afectats els calendaris, processos i tràmits en funció de situacions no previstes, havent de modificar ràtios, horaris, oferta o canvis de format de presencial a telemàtic.

Des de les escoles municipals de música i arts escèniques han preparat un vídeo on conviden els mataronins a recórrer a les arts i la creativitat després d’aquests mesos de confinament.

L’Aula de Teatre ofereix de cara al nou curs un total de 16 propostes pensades des dels sis anys fins a majors de 65. S’inclouen disciplines de tota mena en cursos com el teatre musical, els tallers de creació i interpretació, dansa creativa i moviment expressiu. Tots els cursos són anuals, excepte el de teatre còmic i gestual que es divideix en tres trimestres i tres especialitats (la màscara, el bufó i el clown).

Per la seva banda, l’Escola Municipal de Música proposa activitats i programes per a totes les edats i els seus diversos ritmes i nivells d’aprenentatge. Una de les novetats és una nova assignatura de creació per a joves que es planteja com un espai de trobada per crear col·lectivament i compartir talents. També hi ha una oferta, en aquest cas per a diferents edats, de música electrònica i creació digital.

Des de l’Escola Municipal de Música també s’ofereix un curs intensiu per preparar les proves d’accés al Grau Superior de Música.

Les preinscripcions es poden fer als webs emmmataro.cat i a culturamataro.cat.

Informa: C.Sánchez