L'aportació municipal al festival A la vora del jazz creix en 10.000€

La 7a edició del festival A la vora del Jazz rep 12.000€ per part de l'Ajuntament, 10.000 més que l'any passat. Aquesta major implicació per part del consistori es deu, segons ha explicat la Regidora de Cultura María José Pérez, a la compressió de festivals.
Aquesta nova edició del festival A la vora del jazz amplia dates i concerts. Del 29 de febrer al 29 de març es podrà gaudir de 7 concerts interpretats per grans estrelles del jazz tant internacional com nacional en 5 espais diferents: el Casal l'Aliança, Celler Castellví, plaça Canyamars i la plaça de la Muralla.

Gerard Nieto, president de Jazz Maresme, ha destacat el concert de Martin Taylor & Ulf Wakenius, dos dels millors guitarristes de món del jazz. Uns intèrprets que han tocat amb grans mites com Stephane Grappelli i Oscar Peterson. El seu concert està programat pel 26 de març al Casal l'Aliança.

Aquest any el disseny del cartell del festival ha anat a càrrec del mataroní Marc López, que ha volgut fugir, explica, dels típics dissenys que recorren a la imatge del saxo. López ha representat una trobada entre companys des del punt de vista del músic.

Per anar fent boca aquest dissabte es farà una cercavila, com a tret de sortida del festival, amb el grup Dixie Rue del Percebe. El primer gran concert serà dijous 5 de març a la Sala Casal l'Aliança amb la Big Band Jazz Maresme i Ramon Cardo.
Les entrades als concerts es podran comprar a través de la pàgina www.jazzmaresme.com, presencialment a la Direcció de Cultura i a taquilla, una hora abans de cada concert.

Informa: J.Peñaranda