L'Ajuntament prepararà un "pla B" per Les Santes 2021

L’Ajuntament començarà a preparar les Santes del 2021 aquest mes de setembre. Unes Santes que s’hauran de planificar amb diversitat d’alternatives tenint en compte que la pandèmia deixa un panorama incert de cara a l’estiu que ve. Així ho ha anunciat el regidor de cultura Xesco Gomar en una entrevista amb Mataró Audiovisual, en la que ha destacat que aquest any s’ha hagut d’organitzar en funció de com anava evolucionant la situació, però de cara a l’any vinent no hi haurà excuses per planificar la festa major que s’adapti al context que es derivi del coronavirus.

Precisament, aquest any l’Ajuntament havia posat sobre la taula el “Mataró s’enlaira” davant la impossibilitat de celebrar Les Santes tal com les coneixem. Però els rebrots que s’estan produint a diversos punts del país i la situació d’alt risc de rebrot en la que es troba la comarca del Maresme han portat a ajornar sine die aquesta proposta alternativa. Un acte que va ser concebut com un homenatge a totes les persones que estaven a primera línia durant l’estat d’alarma.

Des de l’Ajuntament també s’ha volgut agrair als mataronins i mataronines el respecte i responsabilitat generalitzats que hi ha hagut durant els dies en què s’hagués hagut de celebrar la festa major de Les Santes.

Informa: C.Sánchez