×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

L'Ajuntament obre les portes una vegada més per Sant Jordi

Un dels clàssics de Sant Jordi a Mataró són les portes obertes de l'Ajuntament. Unes visites guiades que tenen la particularitat que els mateixos regidors del consistori, tots 27, s'alternen per fer de guia durant la jornada per mostrar, de primera mà, les diferents sales de l'Ajuntament a la ciutadania. Espais que durant l'any són difícils de veure.

Les visites guiades han començat a les 10 del matí i s'allargaran fins a les 6 de la tarda. En aquest primer passi hi ha participat una 60a de persones: nens i nenes de diverses escoles de la ciutat, però també escoles d'adults i mataronins i mataronines a nivell particular. 

Una de les novetats d'aquesta edició és que s'obsequia als visitants amb una careta del drac i un fulletó didàctic, pensat especialment per les escoles, amb la voluntat de donar a conèixer part de la història de Mataró a través de les parets del consistori.

Informa: J.Peñaranda