Laia Prat recull el Premi Ventura Ametller

‘Bestiari’ és el títol del poemari guanyador. El premi s’ha entregat aquest dissabte a la biblioteca Antoni Comas

Aquest dissabte s’ha entregat el Premi Ventura Ametller. Se li ha donat a Laia Prat, guanyadora, des del passat mes de març, de la quarta edició d’aquest premi literari que promou l’Associació Ventura Ametller. Aquest dissabte, a la biblioteca Antoni Comas, han entregat el premi la representant de l'Associació Ventura Ametller, Teresa Clavaguera, el regidor d'Educació a l'Ajuntament de Mataró, Miquel Àngel Vadell, i el president d'Òmnium Cultural, Xavier Antich. La Laia Prat no amagava l’emoció i, a micròfons de tvmataró es mostrava satisfeta de veure l’obra publicada.

Laia Prat, guanyadora Premi Ventura Ametller:

“És el reconeixement del treball d’escriptura. És molta il·lusió de veure l’obra publicada amb una edició tan maca com la que ha quedat”.

‘Bestiari’ és el títol del poemari guanyador d’aquesta edició. Un volum que barreja gèneres que van de la poesia a la narrativa i l’assaig. De fet, des de l’Associació Ventura Ametller, expliquen que els criteris del jurat és de molta qualitat i que vincula la poesia de les noves obres amb la literatura de Ventura Ametller.

Teresa Clavaguera, Associació Ventura Ametller:

“Els criteris del jurat van ser força unànimes. El sistema de dirimir el guanyador és un sistema que ja tenen establer i van decidir que aquesta era la millor de les 120 obres que es van presentar. Un criteri de qualitat i de tenir en compte la vinculació amb l’obra de poesia de Ventura Ametller”.

Des de l’Associació Ventura Ametller valoren molt positivament que s’hagi arribat a la quarta edició del premi, malgrat haver coincidit en dues ocasions amb la pandèmia del coronavirus. Aprofitant el bon moment de la poesia en català, continuen promovent Ventura Ametller. En aquests moments treballen per poder publicar algunes de les seves obres com Summa Kaòtica o els poemes inèdits.

Informa: M.Gómez / C.Salad