"Lady, Frank & Stein" per celebrar el dia Mundial del Circ

Humor i acrobàcies són la base de l’espectacle “Lady, Frank & Stein” amb el que ahir Mataró commemorava el Dia Mundial del Circ. Un muntatge de la companyia Moviments que pretenia fer riure a tota la família. De fet, desenes de nens i nenes es van col•locar a la primera fila dels jardins de l’Antic Escorxador per gaudir d’aquest show de circ. Els Jardins de l’Antic Escorxador van ser l’escenari d’aquesta celebració que reivindica els valors del circ com a art escènica i com a element cohesionador. Per Alejandro Navarro de la companyia Moviments el fet de fer la funció a l’aire lliure en un espai obert permet que moltes més persones s’acostin a conèixer la proposta cultural que s’ofereix. Una manera, afegeix l’artista de circ, de democratitzar l’accés a la cultura i de captar nous públics. 

El passat divendres 13 d’abril arrencava la programació amb la que Mataró se suma a aquesta celebració. Ho ha fet amb una programació que s’estén fins a final de mes. L’extens programa d’espectacles, tallers i accions demostren l’arrelament de la disciplina del circ a la ciutat i la bona acceptació que els espectacles tenen entre el públic. No de bades, són moltes les companyies que opten per Mataró a l’hora de treballar i preparar els seus espectacles. En aquest sentit, els integrants de la companyia Moviments destaquen la importància del circ i com es potencia a Mataró. 

La celebració es tanca el cap de setmana del 28 i 29 d’abril. Als Jardins de l’Antic Escorxador, la companyia Los Galindos, Premi Nacional de Cultura 2016, tornaran a instal•lar la seva iurta per presentar “UduL”.