La web sèrie mataronina Gènesis 88 presenta la seva segona temporada al Foment

Imatge: Twitter Gènesis 88

Gènesis 88, la web sèrie sorgida a Mataró, presenta aquest proper 22 de setembre al Foment Mataroní la seva segona temporada en format pel·lícula. Si bé el dia 23 es podrà veure a través d'internet el primer capítol, el grup amateur ha previst aquesta estrena. La resta de capítols s'aniran publicant cada divendres al web. La sèrie ha estat mereixedora de 3 premis internacionals, dos d'ells de Miami i el de més renom a Hollywood. 

La web sèrie nascuda a Mataró que combina els gèneres del thriller, la comèdia i la ciència ficció es troba a les portes de donar a conèixer la seva segona temporada. En aquest punt per, l'equip que la fa possible ja té clar que tenen clar que faran una tercera entrega, tot i que dubten si serà la que tancarà el cicle.

Un altre dels reptes de l'equip de Gènesis 88 és continuar presentant la web sèrie a diversos festivals. Els reconeixements que han obtingut als certàmens que s'han presentat els han permès no només donar-se a conèixer sinó també crear xarxa amb grups com el seu.