"A la vora del Jazz" es consolida en la seva sisena edició

El cicle “A la vora del Jazz” arriba a la 6a edició consolidat com a festival de referència del gènere al Maresme. Una proposta que comença el 14 de març i s’allarga fins el 30 del mateix mes i que ofereix 5 concerts a diversos espais: el Casal l’Aliança, Sala Clap, Celler Castellví i la plaça de la Muralla. Aquest any el cicle, que organitzen conjuntament la direcció de Cultura de l’Ajuntament i l’Associació Jazz Maresme, aposta per combinar destacades propostes d’àmbit nacional i internacional. A nivell internacional destaca el concert Jim Mullen Organ Trio and Zoe Francis, Jim Mullen és una llegenda de la guitarra del jazz europeu i pioner del moviment britànic de jazz fusió durant els anys setanta.

A més aquest any, participen del cicle tres Big Bands d’escoles de música: la Big Band de l’Escola Municipal de Música Mataró, la Ohio Big Band de l’escola de música El Carreró de Mataró i la Big Band Flash de l’escola La Concepció de Barcelona. Gerard Nieto, representant de l’Associació Jazz Maresme, destaca el nivell de les noves generacions de casa.

El concert inaugural serà dijous 14 de març a la Sala Casal l’Aliança amb el concert que oferiran la Big Band Jazz Maresme, acompanyats de la veu destacada de Jonathan Herrero i el saxo de Big Dani Pérez. El festival es clourà dissabte 30 de març al Celler Castellví amb el concert de Marc Ferrer Trio & Marian Barahona. Aquest any l’encarregada d’elaborar el cartell del festival ha estat l’artista mataronina Sit Cantallops. 

 

Informa: C.Sánchez