La varietat protagonitza la Col·lectiva de Sant Lluc per l'Art aquest 2018

La temporada artística a Mataró s’ha donat per encetada aquest dijous a la tarda amb la inauguració de la Col·lectiva de Sant Lluc per l’Art. Una 80ena de peces ben variades i de diverses que es poden veure a l’Ateneu de la Fundació Iluro. L’artista convidat d’aquesta edició és Jaume Simon. Una mostra que té una important trajectòria a la ciutat i a la comarca, on es fa de manera gairebé ininterrompuda des del 1946, donant cabuda als artistes socis de la ciutat però també als no socis de la ciutat i la comarca. El president de Sant Lluc per l’Art, Antoni Luis, assegura que la varietat protagonitza la Col·lectiva d’aquest any.

Una mostra que aquest any també s’ha obert als alumnes dels batxillerats artístics de la ciutat amb la voluntat d’estimular la participació i l’obra d’artistes joves. Cada centre selecciona 4 o 5 obres dels seus alumnes, que s’exposen en un espai diferenciat. El fet de venir prèviament seleccionats pel seu Centre els eximeix de passar pel Jurat. Una manera de veure els primers passos dels que seran els futurs artistes de la ciutat.

La mostra es podrà veure fins el proper 4 de novembre, de dimarts a dissabtes feiners, de dos quarts de 6 a dos quarts de 9 del vespres i diumenges i festius, de dos quarts de 12 a dos quarts de 2 i de dos quarts de 7 a dos quarts de 9.