×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La Tarda Guillada, èxit entre els més petits

La bogeria de gegants, música, foc i aigua de la nit anterior es repeteix cada 26 de juliol en format adaptat pels més petits. Amb el “De Parranda!”  la Família Robafaves ha tornat a baixar des de l’Ajuntament fins a la Plaça de Santa Anna comptant fins a quinze, saltant i ballant a ritme del Bequetero, entonat també per l’Agrupació Musical del Maresme.  Una de les recomanacions que ha fet l’Ajuntament a totes les famílies és que no s’accedeixi a aquests actes amb cotxets i és per això que des de fa uns anys s’ha tornat a habilitar un servei de guarda al Pati de la Residència de Sant Josep.

Abans no tornar cap a l’Ajuntament, la Família Robafaves ha convidat a suc de taronja i galetes sense gluten a tots els assistents amb l’espectacle “Campi qui pugui” d’Ambauka. Ha estat previ al correfoc infantil que, dins de la Tarda Guillada, s’anomena Correguspira. Aquest any la Momeroteta i el Dragalió han convidat als Diables de la Llàntia, els Diables d’Argentona, el Petit Camell de Molins de Rei i la Cuqueta de Castellbisbal.

La Tarda Guillada acaba amb la Reuixadeta: música i aigua en abundància per acabar una de les tardes més familiars de Les Santes.

Informa: M.Gómez / J.Peñaranda