La samarreta de Santes té versió i color diferent per adults i infants

A les samarretes destaca l'absència de les dues dones, representant les patrones de la ciutat, que centraven el cartell original de l’artista. Com a novetat, es vendrà a diferents comerços del NEM a partir de l’11 de juliol.

Dos models, un per adults i un per a infants, dotze talles diferents i 12 euros la unitat. Les samarretes de Les Santes d’aquest 2022 ja són una realitat. El disseny del cartell d’aquest any fet per Sit Cantallops ja s’ha adaptat a la samarreta mataronina més esperada de l’estiu. Aquesta vegada només seran en màniga curta i són estampades per davant i per darrere amb una versió diferent en la samarreta d’adults i d’infants. La d’adults és de color grana i a l’esquena repassa el calendari dels principals actes dels dies de Festa Major i la d’infants és blau cel i té les figures institucionals a la part davantera i compta fins a quinze a l’esquena. Uns elements absents a les samarretes són les dues dones, representant les patrones de la ciutat, que centraven el cartell de l’artista.

Una quinzena d’establiments ja s’han apuntat per vendre la samarreta de les Santes. Tots ells estan associats a Negoci Empresa Mataró. Des del NEM asseguren que perquè la iniciativa sigui un èxit esperen que molts altres negocis se sumin a la iniciativa i que estiguin repartits per la ciutat.

A partir de l’1 de juliol s’obre la venda online de la samarreta a través del web de la Festa Major. No serà fins a l’11 de juliol, però, quan es puguin recollir a la botiga física o als comerços associats al NEM.

Es posaran ara 5 mil samarretes a disposició de la ciutadania, tot i que es podria arribar a la xifra de les 8 mil unitats si la demanda ho requereix. Totes elles s’han fet a través de l’empresa mataronina Textil Rosdan, que és la que ha guanyat el concurs públic.

Informa: M.Gómez / J.Dormuà