×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La Sala Clap anuncia la suspensió i aplaçament dels concerts programats per aquesta temporada

Les mesures sanitàries impediran que la Sala Clap pugui tirar endavant els concerts previstos per aquesta temporada. Quan va esclatar la pandèmia, els responsables de la Casa de la Música van apostar per l’aplaçament i no suspensió de la programació que tenien prevista. La idea era reprendre-la a partir del setembre si la situació era favorable. Una vegada superada aquesta data, des de l’organització s’han adonat que les restriccions sanitàries fan incompatible la possibilitat de realitzar cap de les activitats o esdeveniments que tenien planejats a la seva sala. Aquesta decisió, l’han fet pública a través d’un comunicat.

Així doncs, dels 6 concerts que tenien programats, 4 se suspendran. Aquests sónn els de Pachawa Sound i Relat, 31 FAM, The Tyets i Sr. Chen i, finalment, el de Ferran Palau i Núria Graham. D’altra banda, s’intentarà trobar una nova data pel concert de Fernando Costa i l’únic que de moment es manté és el del grup Blaumut el proper 22 de gener.

Pel que fa a les entrades, aquelles persones que en tenien, rebran l’import de manera automàtica si les van adquirir a través de la plataforma Codetickets. Si les van comprar per un altre canal, hauran de demanar explícitament la devolució. Des de la Casa de la Música lamenten les molèsties causades i reivindiquen la necessitat de seguir treballant per ‘no deixar morir el sector musical i cultural del nostre país’.

Informa: L.Sanmiquel