La Sala Cabanyes s'omple durant el cap de setmana d'estrena de "Els Miserables"

Després de pràcticament dos anys de muntatge ha aterrat a la Sala Cabanyes l’espectacle “Els Miserables”. Representat en més de 50 països d’arreu del món es considera un dels musicals amb més èxit de la història. Els Miserables, aquesta vegada en versió catalana i molt mataronina, es basa en la novel·la de Víctor Hugo, de la França del segle XIX. Una novel·la que ha estat eix vertebrador de l’espectacle ja no només d’argument sinó també de vestuari i moments històrics. Aquesta obra implica a més de dues-centes persones, tal i com explica el seu director, Joan Peran, entre actors i actrius, part tècnica i musical.

Un dels punts forts de l’obra és la música en directe. Una quinzena de músics formen l’orquestra que dirigeix Àngel Valverde. L’esforç de tot l’equip humà ha permès tirar endavant aquest gran objectiu, segons Valverde, un “repte titànic i èpic” perquè tothom en coneix la trama i la recorda.

Al llarg de les pràcticament tres hores de funció els actors i actrius es canvien constantment de roba. De fet, el conjunt de l’obra compta amb més de 900 peces de vestuari. Els Miserables es representaran fins el proper 17 de juny.

 

Informa: M.Gómez/ C.Sànchez