La Sala Cabanyes reordenarà les properes temporades per incloure les obres suspeses pel coronavirus

La Sala Cabanyes es veu obligada a posar punt final a la temporada pel coronavirus. Les tres obres que quedaven fins a l'estiu s'ajornen fins a la temporada vinent. L'entitat de teatre ha esperat fins a l'últim moment possible i esgotar totes les alternatives però han hagut de prendre aquesta decisió. Una decisió que lamenten, especialment per les hores i l'esforç que hi ha dedicat tot l'equip implicat. La recomanació d'evitar concentracions i la limitació d'aforament impedeix continuar amb la programació prevista en unes condicions que permetin garantir la qualitat que havien previst. Una decisió en la línia del què també han pres altres sales de la comarca i del país davant de la situació generada pel coronavirus. 

Com dèiem, la voluntat de la Sala és que les tres obres que hi havia programades des d'ara i fins a final de temporada passin a la temporada vinent. Les tres obres que han quedat pendents i que s'haurien d'incloure a la pròxima temporada són: "Pel davant i pel darrere", "Un déu salvatge" i "Mary Poppins". És per això que l'entitat ha plantejat una reestructuració de la temporada que ve, que s'haurà de desenvolupar en funció de les indicacions de salut pública de les autoritats sanitàries en aquell moment. De moment han posat sobre la taula la possibilitat de reorganitzar les dues properes temporades per donar lloc a totes les obres previstes.

Amb la voluntat de mantenir viva la flama del teatre, la Sala Cabanyes ha penjat fins al moment 21 dels seus muntatges a youtube. Una manera de fer arribar el teatre a les cases, a través de les gravacions que ha fet Jordi Ribas al llarg dels anys. A més, gràcies al conveni de col·laboració que la Sala té amb Mataró Audiovisual, cada cap de setmana algunes de les obres s'emeten a través de la ràdio i la televisió comarcals.

Informa: C.Sánchez