La Sala Cabanyes reestrena ‘Pel Davant i Pel Darrere’

L'obra es va estrenar ara fa un any, però només es va poder representar en dues ocasions a causa de l'activació de l'estat d'alarma.

Fotografia: Mataró Audiovisual

Dirigida per Josep Maria Rabassa, la comèdia 'Pel Davant i Pel Darrere' ha tornat a pujar als escenaris de la Sala Cabanyes aquest dissabte, gairebé un any després de la seva estrena inicial.
I és que en aquells moments les mesures sanitàries imposades arran de l'estat d'alarma van interrompre el que molts auguraven com un dels grans èxits de la temporada. Ho ha explicat a Mataró Audiovisual el director de l'obra, Josep Maria Rabassa:

Hi havia ja un boníssima, teníem 10 representacions i ho teníem tot venut hi vam haver de parar. I ara hi retornem perquè fins i tot és una obra que ens l'ha demanat la gent

I és que es tracta d'una de les peces de teatre més conegudes en l'àmbit mundial i amb un muntatge prèviament fet i el text assajat abans de la pandèmia ha facilitat la seva reestrena.
Això sí per fer-ho de manera segura l'entitat ha seguit els criteris sanitaris que ja es van aplicar amb altres obres com 'Un Déu Salvatge' i 'Els Pastorets' limitant l'aforament al 50 per cent i reprogramant de manera esglaonada la resta de representacions previstes.

Informa: G. Lira / J. Méndez