La Sala Cabanyes estudia com recuperar tres de les estrenes de la temporada

Sala Cabanyes
Foto: Mataró Audiovisual

La Sala Cabanyes estudia quina part de la programació de la temporada podrà salvar després de la crisi del coronavirus. S’acabava d'estrenar Pel davant i pel darrere, i només es van poder fer representacions de les set previstes, moment en que es va iniciar el període de confinament. A més, hi havia dues obres a punt d'estrenar-se.  Un Déu salvatge, amb nou representacions previstes a la Saleta, i el gran musical Mary Poppins, també amb 9 representacions. La temporada acabava el 14 de juny. 
La Presidenta de la Sala Cabanyes, Anna Gené, lamenta que quedin en stand by tres obres on, actors i membres de l’equip, feia més d’un any que assajaven.

D’altra banda, per ajudar en aquest procés de confinament, Sala Cabanyes continua amb la iniciativa ja en marxa “El teatre a casa”. La pròpia sala penja cada dos dies a YouTube, una de les moltes obres que tenen enregistrades en vídeo. Una oferta que s'ha ampliat amb l'emissió per Mataró Televisió. Aquest cap de setmana, Billy Elliot i Els Miserables han tingut més de 15.000 espectadors cadascuna. També per ràdio és recuperen les obres de ràdio teatre del programa Amunt el Teló que Sala Cabanyes fa a Mataró Ràdio.
Informa: O.Debat