La Sala Cabanyes estrena temporada amb “Capvespre al jardí”

Aquest dissabte Sala Cabanyes estrena temporada amb una cartellera totalment renovada i variada. Drama, comèdia, musical... 6 obres teatrals per a tota la família, i amb autors catalans i estrangers, que es podran veure en tres espais diferents: la Sala Cabanyes, la Saleta i Can Gassol. "Capvespre al jardí", el debut a la direcció de Jordi Gironès, enceta la programació aquest dissabte a les 9 del vespre a l'espai saleta. I es podrà tornar a veure diumenge i els dos caps de setmana vinents. Es tracta d'una conversa entre amics ambientada a la Barcelona pre olímpica.

Al novembre es presentarà Litus a Can Gassol, una obra que just s'ha estrenat a la gran pantalla i que parla d'un grup d'amics que es troben per recordar a un membre de la colla mort en un accident. Al desembre, tornaran una vegada més els tradicionals pastorets de Mataró, patrimoni cultural de la ciutat, sota la direcció de Marc Molina per tercer i últim any. Al març i a l'abril arriba la comèdia "Pel Davant i pel darrere" una obra de teatre explicada des de les bambolines del teatre amb un escenari giratori. El mes d'abril i maig es representarà "Un Déu salvatge" que parla de les discussions d'un matrimoni arran de la baralla dels seus fills. Una història que també té la seva versió cinematogràfica. La temporada la tancarà un musical, marca de la casa. La mainadera més famosa arriba amb paraigües a Sala Cabanyes. Antoni Blanch ja està treballant per presentar Mary Poppins el maig.

Aquesta nova temporada engega amb una novetat. I és que la Sala Cabanyes ofereix per primera vegada un abonament de la temporada completa que inclou totes les representacions dels tres espais per un preu de 70€. Les reserves es poden fer per telèfon o a través de la taquilla digital "entrades.salacabanyes.cat"

 

Informa: J.Peñaranda