La programació cultural de Mataró, afectada per la vaga

La Biblioteca Antoni Comas és un dels equipaments que ha cancel·lat activitats culturals
La Biblioteca Antoni Comas és un dels equipaments que ha cancel·lat activitats culturals

La convocatòria de vaga ha portat a l’ajornament o suspensió de moltes de les activitats culturals que s’havien de celebrar, tant avui com durant el cap de setmana. Així, el Mercat del Film, la trobada anual amb la creació audiovisual mataronina que havia de començar avui, ha ajornat fins el 15 de novembre, la primera sessió, mentre manté les de dissabte i diumenge. També s’ajornen les activitats de la Biblioteca Antoni Comas. La sessió de la tertúlia en francès “On bouquine” s’ha traslladat al 8 de novembre, mentre la tertúlia juvenil “La porta màgica” s’ajorna a una data per determinar. De la mateixa manera, el “Bibliolab. Crea un invent de Leonardo amb Lego” tampoc té data confirmada per realitzar-se.

 Pel que fa a dissabte i diumenge, algunes de les activitats programades també s’han cancel·lat sense confirmar una nova data a celebrar-se. És el cas de la jornada “Mataró Flabiol i rumba!” que s’havia de fer demà a la plaça de l’Ajuntament i el vermut musical de diumenge que promou la Casa de la Música. El concert de “Sons of Med” també ha quedat ajornat.

D’altra banda, hi ha activitats que queden suspeses i no es realitzaran. És el cas de la conferència institucional per commemorar l’aniversari de l’afusellament del president Lluís Companys, que havia d’acollir avui la sala de sessions de l’Ajuntament. També se suspenen dues activitats programades per la Fundació Iluro: el conte de la rotllana a la Biblioteca de l’entitat i la visita guiada a la Casa Coll i Regàs.

També els Capgrossos han modificat la seva activitat per la convocatòria de vaga i van traslladar a ahir dijous, l’assaig general de la colla. L’agrupació escola Arrels, també ha suspès l’activitat de demà dissabte.

Informa: C.Salad