La poesia pren el vespre del Nosaltres

El pati de Can Marchal va viure ahir una jornada on els versos van ser el protagonistes

El festival Nosaltres es torna a mostrar com a una proposta artística multidisciplinar. I és que ahir al vespre el pati de Can Marchal de Mataró va veure com la poesia agafa tot el protagonisme.
El recital, batejat com a Poesia/Xarxa, es tracta d'un projecte coordinat per la mataronina Chantal Poch. Poché s poeta i està considerada com una de les figures locals d'aquest gènere amb més projecció. El recital també va comptar amb la participació d'altres poetes com Júlia Francino, Kerrature (l'alter ego de Queralt Guinart), i el discjòquei en forma d'artista sonor Penya-segat, el projecte personal del mataroní Francesc Moré.
Abans del recital Poch va comentar que el principal objectiu de la nit d'ahir era precisament compartir els poemes amb el públic, però també que es poguessin descobrir d'altres propostes.

Per la seva banda, l'artista Queralt Guinart, que va actuar acompanyada de la guitarrista Júlia Serrasolses, va subratllar, en els instants previs al recital, l'oportunitat que suposava per a ella poder participar en un festival amb la idiosincràsia del Nosaltres.

A banda de l'espectacle poètic, el festival Nosaltres també va acollir ahir a la tarda l'espectacle familiar capitanejat per un dels animadors més reconeguts del país: Landry.