La Nota compleix 20 anys de vida i ho celebra oferint un concert per Les Santes

Pel seu aniversari número 20, La Coral La Nota ofereix un concert per les santes, per tancar la temporada. El concert va tenir lloc al Pati de les Caputxines i malgrat el mal temps, La Nota no va decebre al seu públic. Sota la direcció de Gabriel Miralles i acompanyats per Anna Puig en el piano, La Nota va preparar el seu característic repertori musical basat en bandes sonores de pel•lícules, èxits musicals de música pop i música catalana i tradicional.

El projecte va començar en 1998 quan un grup d'amics es va proposar a fundar una coral. Durant els primers anys es van dedicar a cantar nadales en residències i al centre de la ciutat i a poc a poc van ser guanyant popularitat gràcies a concerts en noces i festes privades. Després de vint anys La Nota s'ha convertit en un referent del cant coral de la ciutat i continua captivant al seu públic amb un audaç repertori.

Durant aquesta temporada La Coral La Nota ha fet dues audicions fora de Mataró, a Sant Feliu de Guíxols i a Riells del Faig. A més de cinc concerts en diferents localitats de Mataró.

Informa: J.Masriera / M. Viteri

Tags: