La Nit de la Cultura se celebrarà en una altra ubicació

La Nit de la Cultura se celebrarà en una altra ubicació de la prevista originalment. La Nau Gaudí està descartada per acullir la celebració ja que està reservada pel calendari d'exposicions previst en aquest espai. Així va explicar-ho el govern en el Ple Municipal d'octubre quan, a petició del grup d'ICV -EUiA se'ls va demanar la resposta a qüestions tant concretes com la de saber els motius pels quals el regidor de cultura no va delegar la seva presència aquell dia, quin cost econòmic ha suposat la suspenció de l'acte per l'Ajuntament i saber també si la regidoria de cultura segueix amb la intenció d'organitzar-la. 

La nova regidora de cultura, Núria Moreno, va remarcar que es tractava d'un ajornament i no pas una suspenció de l'acte i va voler recordar que la celebració de la Nit de cultura encarregava la producció i direcció als Comediants i que, per tant, sí que hi havia un cost previst que s'haurà d'avaluar quan finalment l'acte tingui lloc.

L'Ajuntament busca doncs una nova ubicació per tirar endavant la Nit de la Cultura perquè, diuen, que consideren que s'ha de celebrar per respecte el treball del jurat i per reconèixer els guardons.

Informa: M.Gómez/ C.Mora/ O.Debat