La Mostra de Gegants es trasllada als comerços del Casc Antic

Mostra Gegants
La Mostra de Gegants es trasllada als comerços del Casc Antic

A causa de la pandèmia del COVID-19, s’ha hagut de reformular una de les primeres cites del programa de Les Santes: La Mostra de Gegants i Cultura Popular de Mataró. La situació sanitària actual fa impossible que la Mostra es pugui celebrar al Casal de Barri de Les Esmandies, a Peramàs. No obstant, l’organització ha decidit que els gegants siguin presents a la ciutat. Per això ha engegat una iniciativa, en col·laboració amb els comerciants del Casc Antic,  que ha repartit les figures per més d’una quarantena de locals comercials de la zona perquè qui ho vulgui els pugui anar a visitar fins aquest dissabte.

Miquel Sola, president de l’Associació de Comerciants del Casc Antic, es mostra satisfet de la col·laboració entre els comerciants i l'organització de la Mostra.

Per la seva banda, Pau Gonzàlez, membre de la comissió de la Mostra, ha recalcat que la iniciativa ha sigut un èxit entre els comerciants de la zona.

Finalment, l'organització ha anunciat que dissabte a la tarda –i amb totes les mesures de seguretat pertinents- es traslladaran totes les figures dels aparadors fins a Can Xammar perquè qui vulgui les pugui contemplar a l’aire lliure.

 

Informa: Ll.Arcal