La millora de l'accessibilitat de Torre Llauder desplaça el 7è Tast de Jazz al Pati del Cafè Nou

L’adequació de l'accessibilitat del jaciment romà de Torre Llauder obliga a canviar d'ubicació el Festival Tast de Jazz. Un certamen que arriba a la seva 7ena edició amb el Pati del Cafè Nou com a nou emplaçament. L'Ajuntament de Mataró assegura que fa anys que rebia queixes per l'estat de l'accessibilitat a la vil·la romana i ara es veu obligat a adaptar-se a les normatives vigents. Això els ha portat a cercar aquesta ubicació alternativa amb la voluntat que sigui provisional. El Festival Tast de Jazz doncs hauria de tornar-se a envoltar en properes edicions de les restes romanes de Torre Llauder.

Tot i que des de l'organització son conscients de l'encant de Torre Llauder com a escenari d'un festival de Jazz, han cercat un nou espai que també pugui garantir la qualitat del certamen, com és el Pati del Cafè Nou. Pel que fa al projecte d'actualització de l'accessibilitat a  Torre Llauder, l'Ajuntament està pendent de saber si podrà rebre recursos en concepte de subvencions d'altres administracions per finançar-lo.

El Festival Tast de Jazz es va començar a celebrar l'any 2012 a la vil·la romana de Torre Llauder, quan precisament, es celebraven 50 anys d'aquesta descoberta de patrimoni arqueològic.