La maresmenca Georgina Dalmau publica la novel·la 'Gossos salvatges'

L'obra, editada pel Grup 62 dins la col·lecció Fanbooks, narra la superviència de dos joves germans bessons en un món destruït per la crisi global, sense serveis i sense llei. Dalmau és professora de màrqueting digital al Tecnocampus.

L'autora, Georgina Dalmau, i la seva novel·la "Gossos Salvatges"
L'autora, Georgina Dalmau, i la seva novel·la "Gossos Salvatges"

La maresmenca Georgina Dalmau publica la seva segona obra literària. Es tracte de la novel•la distòpica "Gossos salvatges", ambientada en un món que ha col•lapsat, els serveis bàsics han deixat de funcionar i la població sobreviu com pot i sempre amb l'amenaça de les bandes criminals. Tot i que els principals protagonistes són adolescents, l'argument distòpic pot interessar totes les franges d'edat.

GEORGINA DALMAU, escriptora
La idea d'aquesta novel•la és de l'any 2012, que estàvem en plena crisi econòmica. El supòsit va ser "imagina't que aquesta crisis no es resolt mai i va a més i més. En quedem sense diners, els països col•lapsen, els estats col•lapsen, i llavors, què passaria.

Els protagonistes principals són dos joves germans bessons, la Duna i en Roc. En aquest món distòpic sense serveis i sense llei, on cal lluitar per sobreviure, els dos germans es troben en situacions antagòniques.

GEORGINA DALMAU
La Duna seria gent que intenten sobreviure, evitant els perills i ja està. I el seu germà està a l'altra banda, en la de la gent que la Duna està intentant evitar. I aquests moments generen un dilema moral.

Georgina Dalmau, nascuda a Llavaneres però resident a Sant Vicenç de Montalt, és professora de màrqueting digital al Tecnocampus de Mataró.
"Gossos salvatges" està editada pel Grup 62 dins la col•lecció juvenil Fanbooks.