La Maresme Film Comission vol facilitar els rodatges al territori

El Consorci de Promoció Turística del Maresme impulsa la Maresme Film Commission, una iniciativa que pretén promoure i facilitar els rodatges al territori. L’objectiu és estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual i dinamitzar els sectors econòmics que tenen vinculació amb aquest àmbit. Tal com ha detallat el president del Consorci Joaquim Arnó s’ofereix aquesta eina com un punt de trobada de localitzacions però també com un instrument per a facilitar la feina de les productores. Concentrant tots els tràmits, s’evita que trobin dificultats administratives i logístiques a l’hora de gestionar els rodatges.

La iniciativa parteix de l’aposta que fa uns anys va posar sobre la taula l’Ajuntament de Mataró sota el nom “Mataró plató”. Un projecte que tenia els mateixos objectius que la Maresme Film Comission i que va portar a la ciutat i a altres punts de la comarca el rodatge de la sèrie de TV3 “La Riera”. Amb l’experiència que es va aconseguir amb la Riera s’ha aprofitat ara per fer un pas més. Un producte audiovisual que va tenir un impacte important a nivell publicitari però que sobretot va representar un despertar de localitzacions i poblacions que han estat escenaris de pel·lícules i altres productes.

La Maresme Film Commission és fruit també de l’interès creixent que s’ha copsat de moltes productores audiovisuals per venir a rodar anuncis, sèries i pel·lícules a la comarca.

 

Informa: C.Sánchez