La música antiga sonarà a l’Ermita de Sant Miquel de Mata

La 41a edició de la Setmana de la Música Antiga donarà el tret de sortida el proper 10 de novembre i com a novetat d’enguany, incorpora un nou espai fora del centre de Mataró, l’Ermita de Sant Miquel de Mata.

Aquest dijous s'ha presentat la 41a edició de la Setmana de la Música Antiga a la Capella dels Dolors de Santa Maria (tvmataró)

Queden 8 dies perquè arrenqui una nova edició de la Setmana de la Música Antiga a Mataró, la 41a. Amb la celebració del 40è aniversari encara a la retina, per aquest 2023 els organitzadors volien mantenir el llistó i, segons Joan Vives, director de l’esdeveniment, “la programació d’enguany no té res a envejar a la del 2022”.

Arrancarà el dia 10 de novembre i oferirà sis els concerts de música dels segles XVII i XVIII repartits en 4 espais, un dels quals s’estrena en aquesta 41a edició. Es tracta de l’Ermita de Sant Miquel de Mata, un escenari que compta amb una acústica excel·lent per acollir un espectacle que combinarà el repertori barroc amb la música celta.

Joan Vives, director de la Setmana de la Música Antiga: És una 41a edició en la qual tenim una sèrie de noms propis de la interpretació de la música antiga. A més, estem estirant una idea que va sorgir l’any passat que és la de buscar espais històrics alternatius als que ja hem anat tenint al llarg d’aquests 40 anys. Hem incorporat un nou espai fora espai, l’Ermita de Sant Miquel de Mata. És un espai sobri, que presenta un altar del segle XVI i pels músics l’acústica és molt bona.

L’aforament, així com passa amb la Cripta de la Capella dels Dolors, serà molt limitat. És per això que des de l’organització recomanen adquirir les entrades amb antelació. Com l’any passat, tindran un preu d’entre 6 i 12 euros i es podran comprar tant a les oficines de Cultura de 9 a 14h, a la web entradesculturamataro.cat i a la taquilla una hora abans de l’espectacle.