×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La llum, protagonista de l'exposició de Les Santes d'aquest any

El fotògraf mataroní Manel Quirós ha presentat aquest dijous una exposició sobre Les Santes amb la llum com a element principal. L’exposició, titulada amb el nom de “Lux”, llum en llatí, és una mostra de Les Santes de l’any passat on l’artista connecta amb els seus orígens i mitjançant la llum pretén crear una narrativa poètica. El fotoperiodista Manel Quirós, que va marxar de Mataró fa deu anys, explica que aquesta exposició li ha permès connectar amb els seus orígens, i ho ha fet amb una reconstrucció de la realitat a través de la memòria visual amb un muntatge modern.

La inauguració de Lux ha tingut lloc aquest dijous a Can Palauet. Durant l’acte, Quirós ha convidat a la gent a assistir-hi, deixar la ment en blanc i els prejudicis a part en una exposició que es podrà visitar fins al 1 de setembre. Els horaris de visita són de cinc a vuit de la tarda de dimarts a dissabte, i d’onze a dues del matí els dissabtes, diumenges i festius.

Informa: A.Durán / J.Masriera