La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona debuta a Mataró

El Teatre Monumental ha estat l’escenari del concert de música clàssica amb temes de Txaikovski i Mendelssohn

Ha estat la primera vegada que la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona arribava a Mataró. Dirigia per Carlos Checa, el mateix que va fundar l’orquestra, la formació musical té una mitjana d’edat de 19 anys. El Teatre Monumental ha pogut gaudir de 70 minuts de música clàssica amb ‘Fantasia’, l’obertura de Romeu i Julieta de Txaikovski, la Simfonia número 3 ‘Escocesa’ de Mendelssohn.

Carlos Checa, director i fundador de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona.
“La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona és joventut, música clàssica, és marca Barcelona amb una temporada de concerts estable a la ciutat i també a fora, com avui a Mataró. Portem un gran programa amb obres de Txaikovski i Mendelssohn”.

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona ha estat programada a Mataró pel Foment Mataroní.

Antoni Vilà, programador Foment Mataroní.
“Des que programo intento donar una oportunitat a joves intèrprets. Quan em van dir “són tots joves”, ho vaig tenir clar. Toquen de meravella. És un concert de primera categoria que a mi em té molt satisfet i em fa goig de portar a Mataró”.

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona ha tocat a Mataró aquest dissabte i justament l’endemà diumenge, ho ha fet amb el mateix repertori al Palau de la Música Catalana.

Informa: M.Gómez / C.Capella