La història de l’imperi romà fa riure el Teatre Monumental 

Que el públic s’equivoqui de dia de l’estrena d’una obra teatral és, com a mínim, estrany. Però si passa, cal improvisar. Això és el que fan els dos pintors de decorats a ‘Quo No Vadis’, l’espectacle de teatre de la companyia La Pera Llimonera que ha aterrat al Teatre Monumental aquest diumenge. Dos personatges que trobaran el guió de l’obra i es veuran obligats a representar l’espectacle “Marc Antoni i Cleòpatra”. Una versió trepidant, dinàmica i plena de jocs de paraules que fa apropar la caiguda de l’imperi romà a petits i grans. 

L’espectacle s’ha organitzat pel col•lectiu Fundació La Xarxa i s’emmarca dins del cicle Sortim en Família. De fet des de La Xarxa s’assegura que la ciutat de Mataró fa un esforç per programar contínuament teatre, titelles, circ o música, entre d’altres disciplines artístiques, per a tots els públics. 

El proper espectacle del Sortim en Família serà ‘Hats’, aquest proper diumenge al Casal l’Aliança. Un espectacle de circ amb molt d’humor i teatre gestual que farà descobrir els somnis a tots els espectadors, ser aventurers i fugir de les rutines. 
M.Gómez / J.Méndez