La Fundació Iluro reuneix figures emergents de l’art digital català

En la primera jornada FIDA (Fundació Iluro Digital Art), quatre artistes han creat peces inèdites d'art digital inspirades per la col•lecció de la Fundació.

La Fundació Iluro ha organitzat aquest cap de setmana una nova activitat relacionada amb l'art, en aquest cas en l'art digital i els artistes joves que el treballen. Així, s'ha portat a terme la primera jornada FIDA (Fundació Iluro Digital Art) on quatre artistes han creat peces inèdites d'art digital inspirades per la col•lecció de la Fundació.

“Els artistes han reinterpretat en llenguatge digital quatre obres de la Fundació Iluro”, Laia Estanyol, organització FIDA

Aquests han estat seleccionats mitjançant una convocatòria oberta a joves talents d'entre 18 i 30 anys. Les obres realitzades passen a formar part de la col•lecció de la Fundació amb la finalitat de dinamitzar-la així com enfortir els vincles entre la comunitat artística jove i la Fundació, alhora que donem suport a les noves disciplines artístiques. Els participants del FIDA 2022 rebran una remuneració econòmica neta de 500 €.

L'acció compta amb el suport de la Direcció General de Cultura Digital de la Generalitat de Catalunya i ADHOC Cultura.

Informa: O.Debat