La Fundació Iluro presenta l'exposició Paisatges

Aquesta exposició presenta obres de vint-i-un artistes del Maresme, o vinculats amb la comarca, que recreen entorns naturals propers a través de diverses tècniques artístiques

La Fundació Iluro presenta l'exposició Paisatges des de l'onze de febrer fins al dos de maig. Aquesta exposició presenta obres de vint-i-un artistes del Maresme, o vinculats amb la comarca, que recreen entorns naturals propers a través de diverses tècniques artístiques. És una gran oportunitat perquè els visitants coneguin a autors pròxims que van exercir influència en l'art mataroní i maresmenc del segle XX.

Aquesta mostra neix a partir de l'objectiu de la Fundació Iluro de difondre els Fons propis, com el Fons d'Art. De fet, des del 2014 s'han realitzat diverses exposicions procedents d'aquest Fons. A més, la Fundació Iluro ha restaurat setze de les vint-i-set peces presents a l'exhibició i editarà un catàleg.
Els artistes presents a la mostra són Fèlix Albajes i Garcia, Sixto Albertí i Thomas, Antonio Ayné Esbert, Salvador Castellà Massó, Francesc Costa Marsillach, Llorenç Culubret i Soler, Salvador Esquerra Tuñí, Rafael Estrany i Ros, Joan Finet Casassa, Nieves Guillem Nau, Antoni Lleonart Roca, Eduard López Salvador, Leonardo Mateu Ribera, Pere Montserrat Forns, Francesc Oliver Fradera, Josep M. Prat Giné, Antoni Prats Janer, Ana Subirana Flaquer, Emilia de Torres Profitós, Rodolfo Tur Roig i Jaume Vilarrupla Roldós.

Els horaris on es podrà visitar l'exposició són els habituals a l'Ateneu de la Fundació Iluro: de dimarts a dissabte de 17:30 a 20:30 hores; diumenge i festius obre d'11.30 a 13:30 i de 18:30 a 20:30. Els dilluns romandrà tancat.