La Fira de Dibuix i Pintura de Mataró torna a omplir d’art la Riera

Una de les novetats d’aquest any ha estat un taller de mosaics a càrrec de l’artista mataroní Miquel Ortega, que ha estat un èxit de participació.

L’art al carrer ha tornat a Mataró aquest dissabte amb la 26a Fira de Dibuix i Pintura de Mataró, una iniciativa de Negoci Empresa Mataró (NEM) per donar visibilitat a la ciutat. Aquest any, la fira ha recuperat la normalitat prèvia a la pandèmia i s’ha tornat a ubicar a la Riera.   

En total, hi han participat 36 artistes del Maresme i de municipis d’arreu de Catalunya, com Olot, Vic o Palafrugell. Hi hagut il·lustradors de diferents estils, pintors a l’oli d’art figuratiu o abstracte. També n’hi hagut que s’han estrenat a la fira aquest any i d’altres que ja fa temps que venen les seves obres a Mataró. 

Una de les novetats d’aquest any ha estat un taller de mosaics a càrrec de l’artista mataroní Miquel Ortega, que ha estat tot un èxit de participació. El president de NEM, Xavier Martín, ha explicat que iniciatives  com la Fira de Dibuix i Pintura ajuden a situar Mataró en el mapa i a atraure visitants.

La fira ha acabat al vespre, però l’art als carrers de Mataró continuarà uns dies més. I és que NEM ha organitzat fins al 22 de maig la mostra ‘Art als aparadors’, una iniciativa que implica diversos comerços del Centre i que permetrà admirar obres d’art de museus locals als seus aparadors.

Informa: B. Doñate