×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La Festa Popular de Cirera celebra la seva 28a edició

La Festa de Cirera és un dels esdeveniments més significatius a la nostra ciutat i com cada any arriba a Mataró per tancar la temporada d'estiu. Aquest any la Festa Popular del barri de Cirera compleix la 28ª edició des de la seva recuperació i  per celebrar-ho l'Associació de Veïns de Cirera en col•laboració amb l'Ajuntament de Mataró han organitzat un ampli programa d'activitats del 25 d'agost fins al 2 de setembre.

Cada any l'equip organitzador busca superar-se i aquesta edició no ha estat l'excepció, després de diversos mesos de treball han aconseguit presentar un programa ambiciós però sobretot, plural i divers. Un dels actes principals és el Cirera Rock, un concurs musical que busca promoure la participació de bandes amateur. En el qual, se seleccionen 6 bandes que compartiran escenari amb un artista convidat, aquest any GIGATRON finalitzarà el concert amb una actuació estel•lar.

Entre les novetats d'aquesta edició de la Festa de Cirera, es destaca: un partit exhibició de Korfball, un esport divertit, emocionant i sobretot diferent, i l'espectacle visual i sonor, SOMNI, una performance per Raquel López i Dansa al teu Aire, que tracta del somni d´una nina cercant la felicitat.

 

Informa: M.Viteri